tirsdag den 30. marts 2010

Jan og Martins tur paa Deep Sea Fishing


Saa var dagen kommet til at opfylde en af Jans store droemme, Deep Sea Fishing. Efter at turen var aflyst lykkedes det at gennemfoere turen paa andet forsoeg. Vejret var perfekt og turen var spaendende. Vi sejlede ca. 8 kilometer ud fra kysten og her begyndte vi at fiske, saa snart ankeret var kastet. Paa turen ud til vores bestemmelsessted gennem gik vores fiskeguide, som var en lokal drukkenbolt, sikkerhedsreglerne ombord, paa aegte fisker, drukkenbolt maneer, saa taarene trillede ned af kinderne. Vi fiskede i ca. tre timer og fange mange fisk, men ingen var desvaerre store nok til at vi maate faa dem med hjem. Men en super oplevelse trods alt, det var jo en amatoerfisker Martin havde med.

mandag den 29. marts 2010

Turen til vores sidste stop over de beroemte Key's

Vi stoppede paa vejen for at spise frokost i det fri og for at nyde udsigten. Vandet var i fantastiske nuancer. Vores sidste hotel er super. God standard, god pool, ordnede internet forhold og god udsigt fra vaerelserne. Der gaar gratis shuttlebusser rundt paa oeen. Ungerne bruger den opvarmede pool saa meget som de faar lov. Vi tog ind til centrum paa vores anden aften. Der var gang i den og super fedt. Massere af barer, restauranter og butikker. Her var vi paa de sydligeste punkt i USA. I dag skulle Jan og Martin have vaeret ude at fiske, men vejret lovede ikke for godt for i dag, saa turen var aflyst. Vi forsoeger igen i morgen.

lørdag den 27. marts 2010

Vores hotel paa Key Largo

Saa kom vi til Caribisk vejr og steming. Her boede vi kun en dag, men sikke en dag og aften. Vi spiste paa en meget hyggelig restaurant hvor de voksne blev lidt beruset.(mest Jan, der jo, som I ved, er et pigenavn i USA. Ungerne og Jan tog morgendukkert.

fredag den 26. marts 2010

Saa svoemmede vi med delfiner

















I dag svoemmede vi med delfiner og det var en kaempe oplevelse. Alle var i bassinnet. Jan, Freja, Magnus og Martin var paa den lille tur, hvor alle stod i vandet, men kun med vand til knaeene. Anne, Malene og Emil svoemmede med delfinerne. Vi skal bo en nat paa et hotel i Key Largo og denne gang ligger hotellet paa en marine. En lille luksusudgave af Nyhavn. Super hyggeligt og de voksne blev grebet lidt af stemningen og blev i maegtig humoer.